Pelawat Blog

Suatu Malam Kubur Berasap


Filem yang diterbitkan bersama oleh Ernie Chen (Penerbit Ekskutif). Lili Salhani bt Ismail (Penerbit) dan Manje (selaku Penolong Penerbit) ini menggandingkan lakonan mantap dari Angah Raja Lawak, Along Cham, Azrul Zaidi, Nurul Ain, Zami Ismail, Acappan dan Ruminah Sidek.

Sinopsis
Filem Suatu Malam Kubur Berasap ini mengisahkan mengenai 3 orang sahabat kampung iaitu Atan, Bun, Pet dan seorang kawan bandar yang baru berkenalan iaitu Mie dimana selepas kereta Mie mengalami kerosakkan dan tersangkut di kampung mereka.

Sejak kedatangan Mie, berlakuya perkara-perkara yang suspens dan menakutkan bila Hantu Cempaka muncul apabila kuburnya mula mengeluarkan asap.

Satu hari, mereka berempat setelah besama-sama berkongsi cerita berkenaan dengan Hantu Cempaka, dimana mereka diusik. Apakah yang sebenarnya berlaku? Dari mana datangnya Hantu Cempaka? Apakah sebabnya mereka diusik? Apakah yang sebenarnya telah berlaku di Kampung Angan Tak Sudah?

Saksikan filem ini di pawagam yang akan berasap pada 22 December 2011


Cerita yang mencetuskan isu sensasi kerana pelakonnya Ain yang bergambar separuh bogel. Dia berbuat demikian untuk mempromosikan Filem tersebut menurut sumber...
dia juga pernah menjadi salah seorang pengacara di RTM rancangan apa tah hehe...
apa pun jangan lah sampai teruk sangat promosi ...
mang berasap kubur nanti adesss.....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...