Pelawat Blog

PROGRAM SABAH FELDA SAHABAT 3, LAHAD DATU

Pada 6 hb Januari 2011 yang lepas aku telah berlepas ke Sabah bersama lebih 30 orang Krew.
perjalanan yang mengambil masa 2 jam 50 minit dengan pesawat dan 6 jam jalan darat itu bawa banyak cerita.

demi untuk Majlis Taklimat Penyusunan Semula Generasi Baru FELDA Di Bawah Model Baru Ekonomi, Sosial dan Pendidikan Untuk 20 tahun Akan Datang

sepanjang perjalanan tu sebenarnya aku lebih banyak tidor dari sedarkan diri....


Ni adalah gambar salah satu pasaraya di Lahad Datu





yang ni menarik kalau korang pandai teka lah ni kedai ape...hehehehe


Awek2 ni pula bukanlah melepak tetapi penjaja rokok... banyak di tepi2 jalan budak2 kecil pun menjual juga


salah satu malam yang ada konsert... yang tu sape tah tak berapa kenal artis tu



yang ni yang sedih bila nak balik sebab kene tinggalkan keluarga angkat.. aku disini dapat keluarga angkat bersama Fared PRO Raja Alias.. ni gambar nak balik dah ni.. sebab tugas banyak..banyak gamabr2 menarik aku tak sempat nak ambil...



Bagi cendera hati skit kepada Bapa angkat yang sudi terima kita orang


ni lah sebahagian keluarga disana


yang masa ni masa aku dan krew dah kembali ke Tawau untuk tunggu penerbangan puas pusing punya pusing so last tempat yang sejuk dan enak melepak adalah KFC


Ni pula gambar di Airport sebelum terbang sempat lagi wat kacau kat kedai cendera mata

so next planning dalam penyusunan dan perancangan untuk terbang semula ke sabah bulan 4 ni untuk ke Samporna..

insyaAllah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...