Pelawat Blog

Musim Membanci

musim membanci ini aku tak melepaskan peluang untuk turut masuk campur hal membanci... sambil2 menambah pendapatan dan pengalaman.... pada musim banci 6 julai 2010 ini aku mohon untuk jawatan sebagai penyelia pembanci dan alhamdulillah tuhan izinkan aku terlibat.. aku dapatlah jawatan tu...

pada mulanya tu teruk gak nak paham sebab banyak sangat borangnye.. borang itu borang ini.. al maklumlah koi ni bukan pernah banci membanci...(PB lah,LB lah, TK lah..dan lah lah lah) disebabkan kerja aku yang ikut masa sendiri ini aku saja2 lah try dan baru lah aku tau banyak benda rupanya banci ini.

seminggu aku diceramah dan ditaklimatkan oleh tukang-tukang taklimat yang arif lagi bijak sana... dan esok plak start plak giliran group aku mengtaklimat dan menceramah kepada pembanci2..harap2 tak ada lah yang tidoq atau wat2 tidoq masa tu...hahahaha

harapan aku masa pembancian nanti jgn lah ada masalah..ujan lebat sebulan ke...pembanci lari ke...atau ape2 kejadian yang tidak di ingini berlaku...susah tu kene jaga kawasan besor....mcm tu lah...semoga dgn wat kerja sambilan ni kawan2 aku pun dapat pengalaman baru mcm aku gak ...kepada semua rakan2 yang tak terlibat dgn kerja banci...ha tolong bg kerja sama sbb kitaorg akan datang umah untuk kira jumlah penduduk Malaysia...gempak gile hahaha..k bereeeehh

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...