Pelawat Blog

Bila???

ini komen pertama yang aku buat sebab sebelum ni aku menguruskan blog aroracinta.blogspot.com tapi aku leh plak lupa password dia... natang tul orang terengganu kata.. blog ni aku wujudkan sebagai tempat aku menulis ape saja yang aku teringin nak tulis ..... sbb kadang2 pada wak tu aku bosan aku suka menaip.... kalau dulu ada diari skang dah tak ada...

entah bila la aku nak ingat semula password yang hilang tu sbb ada eberapa perkara yang aku nak edit di sana... juga password yang sama aku guna untuk tutup blog rakan muda parlimen bera yang dulu dikelola oleh aku sendiri tetapi skang tidak lagi...

ape2 pun ini lah bloh sempoi aku...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...